en man har skäggolja

LISTA: Artister med bra skägg

Den svenska musiknäringen producerar regelbundet nya stjärnskott till världsscenen. På kort tid blir de förebilder och syns på billboards, skyskrapor och tidningsomslag. Dessvärre värnar inte alla om sitt yttre. Här är vår lista på artister som bör köpa skäggolja och frisera sig.

en hårdrockare som använder skäggolja i sitt skägg

Top 5 artister – med skägg värda namnet

 1. Promoe
  Allas vår Promoe, frontfigur i hip hop-kollektivet Looptroop Rockers och även lyckad soloartist. Den skäggfagre rapparen har sedan lång tid producerat hits och även avverkat många mil med löparskorna vid sidan. Han förknippas också mycket med sitt skägg, vårt tips är att köpa skäggolja av hög kvalitet för att vårda det fina skägget.
 2. Chris Kläfford
  Chris vann idol för några år sedan och blev snabbt namnet på allas läppar i vårt avlånga land. Det blev också hans skägg som bidrar till hans aura. Ett mäktigt skägg att vara stolt över.
 3. Anders Fridén
  Sångaren och frontfiguren i mäktiga In Flames beträder regelbundet scener i den stora världen, men också i den lilla. Med sin ikoniska stämma och mäktiga skägg sprider Anders regelbundet den svenska Metalscenens namn ut på vår jord. Med skäggolja i sin hand kan han nå ännu längre, det är vi på Swedensongs helt övertygade om. Det är aldrig fel att införskaffa skäggvårdsprodukter, det är en gammal sanning, som är lika relevant idag.
 4. Peter Harrysson
  Efter att ha programlett otaliga ”Så ska det låta”-program kan Harrysson sova gott om nätterna.
 5. Roger Pontare
  En levande legend och enligt många Sveriges främsta artist inom alla kategorier. Den som mot förmodan inte respekterar Pontare och hans numera resliga skägg gör sig en stor otjänst. Roger Pontare har ett skägg värdigt den allra främsta skäggoljan, vilket vi också tror att han använder.

Vad är skäggolja och varför bör det användas?

Allt fler odlar skägg i Sverige. Du har säkert noterat trenden när du är ute och spatserar på gator och torg. Det många skäggbärare inte gör är att vårda det med särskilda produkter. Den goda nyheten är att det idag finns många produkter på marknaden där du med skägg på ett elegant och skonsamt sätt kan vårda ditt skägg. Det här med allt från raknivar, skäggolja och stylingprodukter. Det finns en bredd artiklar till ditt förfogande. Utan det kan inte bara ditt skägg utan också du upplevas ovårdad. Ta dig därför en titt hos närmsta återförsäljare och införskaffa skäggolja du också. Jag, Uffe Rockberg har gjort det.

skäggolja appliceras på en man

Skäggoljans uppfinnare förstod direkt

Vid förra sekelskiftet myntade skäggoljans upphovsman dr Bearde ett uttryck vi i branschen ofta tänker på. Uttrycket löd likt följande: ”varje skäggig man förtjänar sin tid i rampljuset, och likaså skägget i sig”. Det här är en ganska djup och komplex förklaring, men tar du dig tid att förstå budskapet kommer du också att förstå. Det innebär att du som individ förtjänar det bästa, ta dig tid och ge ditt skägg den kärlek det förtjänar. Det är en investering i dig själv, ditt utseende och i längden din hälsa.

skäggolja rätt mängd är viktigt ju

Här kan du köpa skäggolja

Faktum är att det finns en mängd återförsäljare av skäggvårdsprodukter idag på marknaden. Det kan göra det svårt att veta var du bör lägga dina surt förvärvade slantar. Du vill inte bara ha kvalitet utan också mycket för dina pengar. Efter att länge ha analyserat och prövat marknaden köper vi skäggolja och andra produkter på den här sidan. En trovärdig aktör där du kan vara säker på att få hög kvalitet på din investering.

Skäggolja – för dig