Sweden Song

Varje gång man väljer att göra en sväng i livet känns det oftast mycket lättare om man lyssnar till en svensk sång. Detta är livet på en pinne alla dagar i veckan. Du har hittat rätt till vad du tror är svaren på alla frågorna. Frågan är vem som har alla svaren på frågorna som vi gjort.

Verk och dagar

1 augusti – 1 december

Operationsteatern

1 oktober – 1 december

Livet jag förtjänar

1 augusti – 1 december

Från Signac till Matisse

1 oktober – 1 december

”Cyborgar är, enligt filosofen Donna Haraway, inte vördnadsfulla. De minns inte kosmos.”

I sju våningar effektfull arkitektur visar UMoMA utställningar med internationell modern konst, emellanåt kombinerat med konsthistoriska återblickar. Vårt program genomsyras av existentiella, politiska och filosofiska frågeställningar. Som besökare är du välkommen till visningar, möten med konstnärer, föreläsningar, filmvisningar och andra evenemang med fri entré

Utställningarna produceras av UMoMA i samarbete med konstnärer och muséer från hela världen och uppmärksammas ofta internationellt. UMoMA har betecknats som ”Årets europeiska museum” och var en av toppkandidaterna till priset ”Årets svenska museum” och även Europarådets museipris.

Bli medlem och få exklusiva erbjudanden!

Medlemmar får tillgång till exklusiva utställningar och marknader. Medlemskap kostar 99,99 USD och debiteras en gång per år.